Hirdetés

Sosem játszottak még ennyien egyszerre a Team Fortress 2-vel

|

2007-ben jelent meg a Valve lövöldéje, mely a sokadik reneszánszát éli és egy rekordját is megdöntötte a napokban.

Hirdetés

Elképesztő, hogy a 2007-ben megjelent Team Fortress 2 újra és újra képes feltörni, pedig rengetegen már akkor eltemették a játékot, mikor a Blizzard a piacra dobta az Overwatchot. A Valve azonban ahogy azt is, a többi hullámvölgyet is túlélte, most pedig megdöntötte korábbi rekordját, ennyien ugyanis a fennállása során még sosem játszottak az FPS-sel.

Hirdetés

A multiplayer lövölde a Steam hivatalos statisztikái alapján péntek este nem kevesebb mint 151,253 játékost vonzott be. Az előző csúcsot decemberben jegyezték fel, akkor 147,360 ember lövöldözött egymásra a Valve klasszikusában.

Ugyan a Team Fortress 2 nem teljesít olyan jól, mint a Valve másik két húzó címe, a CS:GO és a Dota 2, azért az nem elhanyagolható eredmény, hogy egy igencsak telített piacon ennyi év után is releváns tud maradni. Kétségtelenül ehhez az is hozzájárul, hogy a fejlesztők folyamatosan azon dolgoznak, hogy új tartalmakkal bővítsék a játékot, miközben a mechanikákon is javítanak.

Ti előveszitek néha a TF2-t?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)