Hirdetés

Újra él a többjátékos mód az első Star Wars: Battlefrontban

|

Valaki, valamiért úgy gondolta, nem élhetünk egy olyan világban, ahol a 2004-es Battlefront multija már nem működik.

Hirdetés

Amikor a GameSpy szerverei 2014-ben leálltak, sok játékban szűnt meg a többjátékos mód támogatása, de ezek javarészt olyan címek voltak, amikkel már amúgy is alig játszott valaki. Az áldozatok között volt a 2004-es Star Wars: Battlefront is, melyhez most, egy évvel steames debütálása után új frissítés érkezett.

Hirdetés

Amellett, hogy bekerült a francia, az olasz, a német és a spanyol nyelv, valamint javítottak pár kisebb hibát, aktiválták a multit, így aki nosztalgiázni akar, újraélheti a régi csatákat. Jelenleg 265-en játszanak, de az elmúlt 24 órában volt 439 egyszerre aktív játékos is, ami nem sok, viszont jóval több, mint ahányan az elmúlt egy évben egyidőben beléptek.

Egyébként már a 2017-es Star Wars Battlefront II sem fog frissülni, mert a DICE minden erejével arra fókuszál, hogy a jövőre érkező új Battlefield a lehető legjobb legyen - kell is, ha már a Battlefield V messze nem lett kifogástalan.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)