Hirdetés

Megvan, mikor látogat új platformokra a Star Wars Episode I: Racer

|

Nemsokára ismét kedvenc űrszekereinkben ülhetünk a Star Wars kultikussá vált, fogatversenyes játékában.

Hirdetés

A LucasArts bő 20 évvel ezelőtt dobta piacra az előzmény trilógia egyik legemlékezetesebb momentuma által ihletett játékot, a Star Wars Episode I: Racer-t. A virtuális fogatverseny hatalmas rajongói tábornak örvend mai napig, és személy szerint én sem ismerek olyan Star Wars rajongót, aki nem elismerően emlékezne vissza rá. A bejelentéséről korábban már írtunk, viszont azóta kiderült a megjelenési dátum is.

Hirdetés

A játék jövő hónapban, május 12-én érkezik PlayStation 4 és Nintendo Switch konzolokra, kb. 15 eurós áron lehet majd hozzájutni. Az Aspyr és a Lucasfilm fejleszti együttesen, némi újítást és egy újragondolt, modernizált irányítást ígérnek. Tartalmazni fogja az eredeti egyjátékos kampányt és az osztott-képernyős többjátékos módot is, így akik igazán nosztalgikus közösségi élményre vágynak, azok egy tévé előtt ülve is küzdhetnek (persze ha a körülmények engedik). A játékban huszonöt különböző versenyző közül válaszhatunk (beleértve Anakin-t és Sebulbát is), és az eredeti verzióban is megtalálható nyolc bolygón kell majd versenybe szállnunk a többiekkel.

Az Aspyr csinálta a korábban már előrángatott Star Wars Jedi Knight részeket is, ezeket szintén PlayStation 4 és Nintendo Switch konzolokra adták ki. Elmondásuk szerint közel áll az univerzum a szívükhöz, és szeretnék, ha tovább élnének ezek a legendás játékok.

"Őszintén szólva a jó játékokat sohasem szabadna elfelejteni, és ezek a nagyszerű alkotások sokkal több figyelmet érdemelnének."

- tette hozzá Vicari.

Ti mennyire várjátok, hogy ismét visszaülhessetek kedvenc fogataitokba?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)