Hirdetés

Star Wars: Knights of the Old Republic - nem készülhet el a rajongói remake

|

Még 2016-ban indult az Apeiron fejlesztése, de a LucasFilm csak most állítatta le a projektet.

Hirdetés

Lelkes rajongók úgy gondolták, ha már hivatalos remaster nem készül, ők majd átpakolják a Knights of the Old Republic-ot Unreal Engine 4-re. Természetesen végig számítottak arra, hogy ezt a LucasFilm nem fogja díjazni, de ez nem vette el a kedvüket a munkától az elmúlt két évben.

Hirdetés

A jogtulajdonos 2018. október 8-án küldött egy levelet a Poem Studiosnak, melyben azt írta, hogy bár értékeli az elhivatottságot, sajnos engedély és licenc nélkül nem használhatók a LucasFilm szellemi tulajdonai, így a Star Wars-os képi elemek sem. Emellett a projekt félrevezető lehet, azt a látszatot keltheti, hogy a cégnek köze van hozzá. Minden kódot és a játékhoz kapcsolódó anyagot meg kell semmisíteni, és a fejlesztést azonnal leállítani.

Sajnáljuk, hogy így alakult, de várható volt. Reméljük legalább egy hivatalos remasterrel vagy folytatással kárpótolva leszünk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)