Hirdetés

Az egyik legjobb Star Wars játék felélesztésén dolgozik az EA?

|

A Star Wars: Knights of the Old Republichoz térhet vissza a a stúdió, de hogy milyen formában, arról megoszlanak a vélemények.

Hirdetés

Ha van olyan Star Wars játék, amiért a rajongótábor szinte egyöntetűen lelkesedik, akkor az egészen biztosan a BioWare ikonikus alkotása, a Knights of the Old Republic. Az aranykorát élő, szerepjátékokra szakosodott fejlesztőcsapat több ezer évvel a Skywalker família története elé helyezte a cselekményt. Úgy néz ki, hogy az Electronic Arts szeretne javítani a renoméján azzal, hogy kedvez a fanoknak, ezért visszanyúlnak a legnépszerűbb történethez. 

Hirdetés

Két különböző forrás (melyek közül az egyik a múltban már megbízhatónak bizonyult) állítja, hogy egy KOTOR projekten dolgoznak az EA-nél, azonban arról megoszlik a véleményük, hogy egészen pontosan milyen formában szeretné feléleszteni a stúdió a Régi Köztársaságot. Az egyikük szerint egy remake-ről van szó, ami teljesen hű lesz a 2003-as részhez; a másik viszont sokkal inkább egy folytatásról beszél, ami átemel elemeket az eredeti játékból, valamint a második részből, és azokat gyúrja egy nagy egésszé. 

Adná magát, hogy a projektre az eredeti KOTOR-t is fejlesztő BioWare-t állítsák rá, hiszen ők is az EA tulajdonában vannak, viszont a csapatnak a Mass Effect: Andromedával és az Anthemmel igencsak megromlott a renoméja.

A források azt is megemlítik, hogy több Star Wars játék is készülőben van jelenleg (többek között a Star Wars Jedi: Fallen Order folytatása), így nem biztos, hogy ez lesz az a projekt, amiről legközelebb hallunk. A KOTOR felélesztését egyébként egyszer már 2015-ben is elkezdték, akkor azonban végül jegelték munkálatokat, tehát most is érdemes kivárni a lelkesedéssel, amíg hivatalosan infók nem érkeznek. 

Annyit azért addig is leírhattok, hogy nektek hogy tetszene egy új vagy felújított Knights of the Old Republic játék.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)