Hirdetés

Egy tucatnyi Star Wars játékkal gyarapodik az Origin Access

|

Emellett a Star Wars Battlefront felkerült két nagy digitális áruházba is.

Hirdetés

Május 4., azaz a hivatalos Star Wars nap alkalmából két jó hírrel is szolgálhatunk a rajongóknak, de aki arra számít, hogy a Star Wars Jedi: Fallen Order kapcsán történt fejlemény, az ne görgessen tovább. 

Hirdetés

Az első kellemes hír, hogy a Pandemic Studios 2004-es kultikus játéka, a Star Wars Battlefront (nem, ez nem a DICE Battelfrontja) felkerült a Steamre és a GOG-ra is, így aki a gyűjteményében akarja tudni ezt a klasszikust, az már ezen a két rendszeren keresztül is megteheti. A játék adatlapjai Windows 10-es támogatást és működő multit is ígérnek.

A második bejelentés pedig azoknak kedvez, akiknek van Origin Access előfizetésük, ugyanis az EA május 3-tól egy újabb adag Star Wars játékot ad hozzá a szolgáltatás kínálatához: 

Star Wars Jedi Knight: Jedi Academy
Star Wars Battlefront II (Classic, 2005)
Star Wars Republic Commando
Star Wars: Rogue Squadron 3D
Star Wars - Dark Forces
Star Wars Shadows of the Empire
Star Wars X-Wing Alliance
Star Wars Jedi Knight: Mysteries of the Sith
Star Wars Galactic Battlegrounds Saga
Star Wars Starfighter
Star Wars Episode I Racer
Star Wars Rebellion

Aki nosztalgiázásra vágyik, az fizessen be egy hónapra 3,99 euróért (kb. 1300 forint), aztán válogasson kedvére.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)