Hirdetés

Modern PC-ken is játszható a Star Wars Episode I: Racer

|

Az előzménytrilógia idejében számos kiváló játékot kaptunk, a fogatversenyes az egyik.

Hirdetés

Még mindig a modern világ egyik legcsodálatosabb találmánya a GOG.com, ahol az új játékok mellett megtalálunk klasszikusokat is, melyek az oldal üzemeltetőinek (az áldott jó CD Projekt RED-nek) a közreműködése nélkül nem futnának a Windows újabb változatain.

Hirdetés

Korábban számos Star Wars játék felkerült már a kínálatba, tegnap pedig egy újabb érkezett. A Star Wars Episode I: Racer, ahogy arra a neve nagyon halványan utal, egy versenyjáték, melyben a Baljós árnyakban látott fogatokban ülve száguldozhatunk mindenfelé. 1999-ben jelent meg, úgyhogy már nem egészen modern (ugyanakkor 1080p-ben és 60 fps-sel fut, bár 16:9-es aránynál csak széthúzza a 4:3-at), de az élmény a régi. LAN-ozni is lehet vele, egyszerre maximum 8-an játszhatnak, és kontrollereket is támogat manuális gombkiosztást követően. 6,89 euróért lehet a tiétek, ez aktuális árfolyamon kb. 2200 forint.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)