Hirdetés

Egy rajongói csapat Unreal Engine 4-ben élesztené fel a Star Wars: Rogue Squadront

|

A Thanaclara nevű videós, és kis csapata néhány éve dolgozik azon, hogy modernizálja a Nintendo 64-es klasszikust.

Hirdetés

A DSOGaming egy rövid interjúban kikérdezte Thanaclarát, aki elmondása szerint régóta kísérletezik már a Star Wars: Rogue Squadron feltámasztásával. A célja egyelőre, hogy az alapjátékot (annak minden hajójával és pályájával) újjáépítse.

Hirdetés

Egy csokornyi képet és videót is kaptunk a cuccról, és egyelőre meglehetősen biztató a projekt. Azt még az alkotó sem tudja, hogy mikor lesz kész, és mikor (valamint hogyan) fogja elérhetővé tenni a játékot, de véleménye szerint több lehetőség is van arra, hogy elkerüljék a jogi problémákat.

Thanaclara azt nyilatkozta, hogy jelenlegi céljuk egy stabil fps szám mellett futtatható, modern élmény biztosítása, ami visszaadja azt a csodálatos érzést, amit az N64-es verzió kínált. Ha ez sikerült, akkor a jövőben szívesen bővítenék a játékot extra hajókkal és helyszínekkel is.

Tény és való, hogy nagyon szépen néz ki a játék, de azért ne felejtsük el mennyi hasonló projekt dőlt dugába, amikor az ügyvédek felkötötték a nyakkendőt. Reméljük a Rogue Squadron Remake nem követi ezeket.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)