Hirdetés

Kikerült a régóta elkaszált StarCraft: Ghost játszható változata

|

Ha valaminek nullához közelített az esélye 2020. február 16-án, akkor az nem más, minthogy felkerüljön a netre a 2005-ben félbehagyott akciójáték működőképes buildje.

Hirdetés

Nem az utóbbi években kezdett el gyarapodni a Blizzard bűnlajstroma, a közösség többek között olyan játékok hiányát kérheti számon a stúdión, mint a Warcraft Adventures: Lord of the Clans, vagy épp a StarCraft: Ghost. Utóbbi egy GameCube-ra, PS2-re és Xboxra tervezett külső nézetes akciójáték lett volna Novával, a címszereplő Ghost ügynökkel a főszerepben. Sajnos a fejlesztők 2005-ben félbehagyták, így az említett szőkeség felett csak sokkal később, a három darabra vágott StarCraft II-ben vehettük át az irányítást. Egészen mostanáig.

Hirdetés

Egészen váratlan dolog történt ugyanis ezen az eseménytelennek ígérkező vasárnap estén, sorra elkezdtek felbukkanni eddig még sehol nem látott felvételek a rég halott projektből. Előbb csak képek formájában.

De nem kellett sokat várni az első videóra sem...

... amit persze egy második követett.

Csupán idő kérdése, hogy a kézről kézre járó fejlesztői build szélesebb körben is elterjedjen. Ti kipróbáljátok, ha lehetőségetek adódik rá?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)