Hirdetés

StarCraft - már játszható ingyen, de még nem teljes

|

A Blizzard szeretne meggyőződni arról, hogy minden rendben van a Starcrafttal, mielőtt minden funkcióját mindenki számára ingyenesen elérhetővé teszi. Aki már nem tud pár napot várni, az most elkezdhet játszani.

Hirdetés

Nincs visszaút, jön a StarCraft Remastered, ami szerencsére nem hangzatos, de fölösleges újításokkal próbál a rajongók szívébe férkőzni. A Blizzard főleg az online játékon javít, a textúrákat csak épp annyival teszi szebbé, amennyivel kell. 

Az újrakevert verzió megjelenése előtt azonban még ingyenes lesz az eredeti, amit a csapat a héten frissít. Az 1.18-as kiadás erről a linkről tölthető le, és ugyan az egyjátékos kampányba bárki belevághat, online csak azok játszhatnak, akik rendelkeznek PTR felhasználói fiókkal, és azoknak is érdemes tudni, hogy a kiszolgáló Kaliforniában található, így Európából valószínűleg nagyon magas lesz a ping. A játék Windows 7-en, 8.1-en és 10-en is működik, testreszabható a gombkiosztás, futtatható ablakban vagy teljes képernyőn, és mindössze 1.5 GB-ot foglal. A wLauncher, a Chaos Plugin és más kiegészítők telepítése összeomlást okozhat.

A Mac-eseknek sem kell már sokat várni egyébként, a nekik szánt változat is jön hamarosan.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)