Hirdetés

Egy hetet késik az ingyenes StarCraft verzió

|

Kicsit több hiba bukkant fel az ingyenes SC multiplayer módjában, mint amire a fejlesztők számítottak, így eltolják a megjelenést.

Hirdetés

Tegnap megérkezett a StarCraft: Brood War 1.18-as verzió a PTR szerverre. A tesztváltozatban rengeteg újdonságot próbálgathatunk, de az eredeti terv az volt, hogy ma reggelre már az éles szerverekre is felkerül a patch, ezzel pedig ingyenesen letölthetővé válik a klasszikus. Ez nem jött össze.

Pete Stilwell, a Blizzard klasszikus játékokon dolgozó csapatának fejlesztője egy fórumposztban tudatta a rajongókkal, hogy rengeteg kigyomlálandó hiba csúszott a frissítésbe. Sajnos ezek nagy részét nem tudják rendbe rakni 24 óra alatt, így legalább egy héttel el kell tolják az 1.18 multiplayer frissítés megjelenését. Mindez a többjátékos módra vonatkozik természetesen, a kampányt már most is bátran végigtolhatjátok.

Szerencsére addig is elérhető lesz a PTR változat, amit mindenki letölthet. Akinél olyan problémák lépnek fel, mint az abnormálisan lassú játéksebesség és a fura lagok, azok a meccsek közbeni menü, Network beállításánál tegyék az X-et a "High Latency" opcióra. Egyébiránt teljesen játszható cucc.

Pete és csapata nagy erőkkel dolgoznak az 1.18 optimalizálásán. Aki kíváncsi rá, hogy mit terveznek a következő héten, az megtalálja a teljes kék posztot a hivatalos fórumon. Drukkolunk nekik, régi szerelem ez nálunk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)