Hirdetés

Kiderült, miért lebegnek a StarCraft munkás egységei

|

Érdekes kép került fel az internetre a játék egy nagyon korai változatáról, ami még egész máshogy festett, mint a kész alkotás.

Hirdetés

Valószínűleg mindenki jól ismeri a Blizzard RTS-ét, ami idén ünnepli 20. születésnapját, és tavaly felújított kiadásban is megjelent. Most előkerült egy játékbeli kép a StarCraft egy eléggé kezdetleges verziójából, amiből fény derült egy apró érdekességre is.

Hirdetés

A Redditen megjelent screenshot a StarCraft pre-alpha verziójából származik, ami akkor még a nagyon kreatív Warcraft in Space nevet viselte. Ezen a screenshoton azt láthatjuk, hogy a mineral nyersanyag nem a talajon, hanem az űrben van, így a munkások is kénytelenek kirepülni érte. A kész játékban ugyan már nem tudott egyik ilyen egység sem repülni, viszont mindegyikük lebegett, és könnyen elképzelhető, hogy fejlesztők ezzel akartak tisztelegni a StarCraft kezdeti verziója előtt.

Hát, most már ezt is tudjuk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)