Hirdetés

Te is azt gondoltad annak idején, hogy csal a Street Fighter II? Igazad volt!

|

Egy videós képkockáról képkockára kielemezte a játék mozdulatait, ami alapján bebizonyosodott, hogy a gépi ellenfél valódi játékosok által végrehajthatatlan trükköket húzott elő a tarsolyából.

Hirdetés

Kétségtelen, hogy a Street Fighter II a verekedős játékok történetének egyik legfontosabb darabja, hiszen itt mutatkozott be az első valóban komplex harc- és kombórendszer, és a játék sikerén felbuzdulva indult el rengeteg ma is népszerű sorozat. A rengeteg újítása mellet, a Street Fighter II bizony piszok nehéz volt, és így 28 évvel a megjelenés után ki is derült hogy miért. Nem szép dolog csalással vádolni az MI-t, ha éppen bénák vagyunk, de néha, nagyon-nagyon ritkán azért lehet igazunk...

Hirdetés

Egészen biztos, hogy a sokadik vereség után játékosok ezreinek száját hagyta el az a bizonyos mondat: "Csal a gép!", most azonban egy videós az indulatos kijelentés mögé nézett, és kiderült, hogy bizony van valóságalapja. A játék ugyanis nem is egy piszkos trükköt bevetett a legyőzésünk érdekében, amikre nekünk esélyünk sem lett volna.

Használt kivédhetetlen ütéseket, ellenben ő olyan ütést is hárítani tudott, amit egy emberi játékosnak nem lett volna esélye. Előfordult olyan is, hogy egy feltöltést igénylő speciális mozdulatot a gép azonnal el tudott küldeni, de a legidegesítőbb talán mégis az volt, amikor egyes karakterek elkapó mozdulatával az életerőnk 95%-át eltüntette, amihez olyan gyors gombpüfölésre lett volna szükség a való életben, amire egy ember fizikailag képtelen lenne. Ezek bizony komoly vádak, azonban minden bizonyítékot megtaláltok rájuk ebben a videóban:

Nektek mi volt a legfrusztrálóbb élményetek, amikor azt gondoltátok, hogy csal a gép?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)