Hirdetés

Készül a Streets of Rage 4, itt az első trailer

|

A játékon három fejlesztőcsapat fog közösen dolgozni.

Hirdetés

A 90-es évek klasszikus japán beat 'em up sorozata több mint 24 év után folytatást kap, és nem tudjuk, hirtelen hova nyúljunk.

Hirdetés

A Streets of Rage 4 fejlesztését a francia DotEmu csapata mellett a Lizardcube és a Guard Crush Games fogja végezni. A tervek szerint a játékban visszaköszön az eredeti trilógia játékmenete, amit bővítenek új játékmechanikákkal, és persze egy új történettel. Nézzétek meg a bejelentő trailert alább:

Sem a Sega, sem a fejlesztők nem árultak el egyelőre részleteket, viszont a videó alapján feltételezhető, hogy Axel Stone és Blaze Fielding karaktereit is irányíthatjuk majd, illetve co-op támogatás is lesz.

Nektek hogy tetszik Streets of Rage 4, örültök a bejelentésnek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)