Hirdetés

Egy modder a Super Mario 64-ben építi fel a Super Mario Odyssey-t

|

Nem csak a pályák átépítése a cél, hanem az Odyssey minden játékelemének újraalkotása a 64 keretein belül.

Hirdetés

Egészen lenyűgöző, hogy egyes modderek mikre képesek. Kaze Emanuar most éppen azzal van elfoglalva, hogy a Super Mario 64-be vigye át a Super Mario Odyssey egészét, kezdve a Sand Kingdommal.

Hirdetés

Nem csak a pályát sikerült átmenteni, hanem Mario kalapos trükkjét is: az eldobott sityakon átkelhetünk nagyobb szakadékok felett is, és segítségével ugyanúgy megszállhatjuk az ellenfeleket, mint az Odyssey-ben.

Az animációk és a modellek tekintetében még meglehetősen hiányos a cucc, de idővel valószínűleg mindezt megoldják. Már csak abban reménykedünk, hogy a Nintendo hagyja majd Emanuart békében dolgozni, és nem egy kellemetlen hangvételű ügyvédi levélre fog ébredni hamarosan.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)