Hirdetés

Rendezői változat hozza vissza a kivágott tartalmakat egy klasszikus SNES játékba

|

Ráadásul egy új retro-konzollal egybecsomagolva érkezik, így jó vétel lehet annak, akit érdekelnek az ilyen különlegességek.

Hirdetés

A hivatalos Nintendo-féle megoldások mellett számos olyan masina is van, amelyeket nem a japán cég dob piacra, de ugyanúgy visszahozzák a retro élményt. Ilyen a Super Nt is, amivel együtt egy régi klasszikus teljes változata is megjelenik jövőre.

Hirdetés

Az Analogue által megalkotott Super Nt 1080p-s felbontásban futtat majd több mint 2200 SNES játékot, és a géppel együtt megjelenik a Super Turrican: Director's Cut is, ami tartalmazza majd az összes kivágott tartalmat az 1993-as alkotásból. A Factor 5 által kiadott játéknak meg kellett felelnie anno a kiadó elvárásainak, és egy 6MB-os kazetta helyett 4MB-os adathordozón kellett megjelennie, ezért a fejlesztők kénytelenek voltak kivenni néhány dolgot a játékból.

A tervek szerint a Super Nt és a már teljes kalandot kínáló Super Turrican: Director's Cut 2018 februárjában jelennek meg, a csomag ára pedig 190 dollár, azaz közel 50 ezer forint lesz.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)