Hirdetés

Ha azt hiszed, hogy a Rockstar csak jó játékot adott ki, akkor nem ismered ezt

|

Az ezredforduló táján még nem volt túl sikeres a stúdió, így gyengébb játékok piacra dobását is kénytelen volt elvállalni.

Hirdetés

Az évek során számos rajongót sikerült maga köré gyűjtenie a Rockstar Gamesnek, ami mára az egyik legmenőbb játékfejlesztő csapat lett, hiszen olyan remek szériákat köszönhetünk nekik, mint a Grand Theft Auto vagy a Red Dead. Persze ez nem mindig volt így, nem csak jó játékok köthetők a stúdió nevéhez.

Hirdetés

Már az ezredforduló tájékán is voltak korrekt címei a Rockstarnak, de azért akadt olyan is, amire valószínűleg nem szívesen emlékeznek vissza a srácok. Ilyen a 2000. október 26-án, PlayStation 2-re megjelent Surfing H3O, ami egy kifejezetten gyengére sikeredett szörfözős játék lett. Az egész kicsit olyan volt, mint egy bugyuta Tony Hawk's Pro Skater, csak a gördeszkák helyett értelemszerűen szörfdeszka és az óceán kapta a főszerepet. Nem is aratott nagy sikert, így érthető, hogy azóta szinte már mindenki megfeledkezett róla.

Fontos megjegyezni, hogy a Surfing H3O-t nem a Rockstar Games fejlesztette, hanem csak kiadóként volt jelen a projektben. A játékot egy bizonyos Opus készítette, és először csak Japánban jelent meg, de aztán a Rockstar segítségével az Egyesült Államokba is megérkezhetett. Valószínűleg azt sem bánta volna senki, ha ez a csoda nem hagyja el a távol-keleti országot.

Egyébként az Activisionnek is volt szörfös játéka, a Kelly Slater's Pro Surfer, az sokkal jobb lett ennél.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)