Hirdetés

A System Shock remake fejlesztői visszatérnek az eredeti elképzeléshez

|

A játékot készítő csapat rájött, hogy a rajongóknak jobban tetszik az, ha a klasszikus alkotás nincs teljesen újraértelmezve.

Hirdetés

Nagy fába vágta fejszéjét a Nightdive Studios, amikor úgy döntött, hogy újraalkotja az 1994-ben megjelent cyberpunk csodát, a System Shockot. A remake megjelenése ugyan még egy kicsit odébb van, de most kiderült egy-két újabb részlet a projektről.

Hirdetés

A stúdió feje, Stephen Kick egy elég terjedelmes bejegyzést tett közzé a Kickstarteren, amiben beszámolt a csapat terveiről, és még néhány új anyagot is megosztott a remake-ből. Kick posztjából kiderült például, hogy a fejlesztők úgy döntöttek, visszatérnek a kezdeti elképzelésükhöz, így nem fogják újraértelmezni a klasszikus System Shockot, hanem sokkal közelebb maradnak az eredeti alkotáshoz.

Az irányváltásra azért volt szükség, mert a rajongók többsége egy jó minőségű játékot akar, ami nem tér el nagyon az alapként szolgáló műtől. Ennek következtében a Nightdive sajnos búcsút intett néhány fejlesztőnek, de a megmaradt csapat teljes gőzzel folytatja a munkát az Unreal Engine segítségével.

Kick ráadásul nemcsak ígéreteket hozott, hanem megosztott néhány képet, valamint egy zenét is a készülő remake-ből, ezeket alább találjátok meg.

Szerintetek jó úton halad a System Shock remake fejlesztése?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)