Hirdetés

Folytatódik a System Shock remake fejlesztése, de nem lesz kész egyhamar

|

A februárban bejelentett szünet után újra sínen a projekt, viszont a megjelenésre éveket kell várnunk.

Hirdetés

A Nightdive Studios rengeteg tervvel, ötlettel teli vágott neki a System Shock modernizálásának, viszont időközben kénytelenek voltak ráébredni, hogy túl messzire mentek. Erre a kickstarteres támogatók is felhívták a csapat figyelmét.

Hirdetés

Az elmúlt egy hónapban átgondolták, hogyan tovább. Úgy döntöttek, maradnak az Unreal Engine-nél (szemben az eredeti elképzeléssel, amikor még a Unity használata volt tervben), viszont nem turbózzák fel túl sok eredeti ötlettel, azon fognak dolgozni, hogy a játék a lehető leginkább hű legyen az alapanyaghoz, valamint az eredeti ígéretekhez. Jelen állás szerint úgy tűnik, 2020 tavaszától korábban nem fogunk tudni játszani a végleges változattal, de ez bármely irányba tolódhat még.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)