Hirdetés

Jól megy a System Shock remake fejlesztése, most belenézhetünk egy kicsit

|

A most közzétett videó bemutatja, hogy milyen lesz az újraalkotott játék látványvilága.

Hirdetés

Nem volt zökkenőmentes a Nightdive Studios műhelyében készülő System Shock remake fejlesztése, de most úgy tűnik, hogy eléggé összeszedték magukat a srácok. A legújabb videó is arról árulkodik, hogy jól haladnak a munkálatok.

Hirdetés

A csapat közzétett a YouTube-on egy két és fél perces bemutatót, amiben megnézhetjük, milyen lesz a System Shock remake környezete. Ha minden igaz, ez már a végleges látványvilág, szóval nagy valószínűséggel az elkészült játékban is hasonló helyeken kalandozhatunk majd. A videóban látható helyszínek nem túl változatosak, de elég jól néznek ki, és remekül átadják a játékra jellemző futurisztikus hangulatot.

Hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)