Hirdetés

A Command & Conquer szinkronszínésznője újra mikrofon elé áll, mert elvesztek a felvételek

|

Kia Huntzinger annak idején egy apró fülkében mondta fel szövegét. Most jelentősen kellemesebb körülmények között tér vissza, hogy a játék is megújulhasson.

Hirdetés

Szépen halad a klasszikus Command & Conquer játékok felújítása, és egyelőre úgy tűnik, hogy az EA nem követett el hibát azzal, hogy az egykori Westwood alkalmazottakból álló Petroglyph csapatára bízta a széria felélesztését, mivel az eddig látottak alapján szívvel-lélekkel dolgoznak a remastereden. Az alkotók annyira hűek szeretnének lenni az alapanyaghoz, hogy még az eredeti szinkronszínészeket is megkeresték, hogy ismét megszólaltassák egykori karaktereiket.

Hirdetés

Negyed évszázad hosszú idő, pláne, ha az informatikáról beszélünk, ezért nem lehet felróni egy fejlesztőstúdiónak, ha nem minden fájlját találják meg egy régi játéknak. A CnC remastered estében is így van ez, így például az EVA nevű mesterséges intelligencia sorai is elvesztek az idők során, ezért a Petroglyph stúdió megkereste Kia Huntzingert, aki eredetileg szólaltatta meg az MI-t. Szerencsére a színésznő hangja nem változott olyan sokat, így könnyedén felmondta régi sorait, az eredeti és az új szinkront is meghallgathatjátok ebben a videóban:

Sajnos a huszonöt évvel ezelőtti szinkrongárdából már vannak akik elhunytak, ezekben az esetekben a fejlesztők az eredeti játékban található hangfájlokat használják majd. Egyelőre még semmi hír arról, hogy mikor érkeznek a felújított Command & Conquer részek, de mi már egyre jobban várjuk őket.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)