Hirdetés

Szürreális élményt ad a Doom 2 mod, ami fegyveres patkányokkal bővíti a játékot

|

Egy modder szerint a klasszikus FPS legnagyobb hibája az volt, hogy nem tartalmazott elég patkányt, így munkához látott.

Hirdetés

Vannak modok, melyek kapcsán felmerül a kérdés: miért? A Rat Doom is egy ilyen alkotás, és bár a képeket nézegetve folyamatosan ez járt a fejünkben, őszintén kételkedünk benne, hogy valaha is választ kapnánk a kérdésünkre. Ettől függetlenül, a mod létezik, és patkányokkal dobja fel a fegyverarzenált. A mod újdonságai közül a pisztoly legviccesebb, ami igazából egy patkány, aki emberi kezével tartja helyettünk a revolvert.

Hirdetés

Az alkotó, Mattheenstra nem tűnik túl büszkének a művére:

"Ez a borzalom azért jött létre, mert az emberek nem bírták abbahagyni a patkánymémek posztolását a Discordra. Remélem élvezitek majd ezt az abszolút minimális erőfeszítéssel elkészített modot."

Ugyan a Rat Doom láthatóan nem a legbonyolultabb kiegészítés, ami valaha a Doom 2-höz készült, de hiánypótló lehet azoknak, akik keveslik a patkányok jelenlétét a mindennapi életükben. A szükséges fájlokat itt tudjátok letölteni.

Amennyire mi tudjuk, egyetlen patkány sem sérült meg a mod fejlesztése során.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)