Hirdetés

Új Tamagotchikat adott ki a Bandai

|

A '90-es évek nagy slágere volt a Tamagotchi. A régire erősen hajazó, de kicsit átalakított változatok már kaphatóak Japánban, és a gyártó igyekezett annyira hű maradni az eredetihez, amennyire csak lehetetett.

Hirdetés

Nem sokkal volt egyszerűbb jól tartani egy Tamagotchit, mint egy valódi állatot. Etetni kellett, játszani vele, takarítai utána és gyógyítani, ha megbetegedett, ha pedig kimúlt, sokan direkt erre a célra kialakított temetőbe vitték. 

A '90-es években nagyot ment hazánkban is, és most visszatért, de kétséges, hogy a mostani generáció ebben a formában vevő lesz-e rá. Az új változat nem sokban más a régihez képest: megmaradt a hat eredeti lény, a tojásforma és a monokróm kijelző is, de csökkentették a méretét. 2000 yenbe, kb. 5000 forintba kerül, viszont csak az Amazon Japan oldaláról lehet beszerezni egyelőre.

Kinek volt egy ilyen régen? Szerintetek van még most létjogosultsága?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)