Hirdetés

Teljes Metal Gear Solid remake érkezik PlayStation 5-re?

|

Ha igazak a pletykák, akkor hamarosan egy megújított Shadow Moses Islandre látogathatunk el.

Hirdetés

Kezdenek felpörögni a dolgok a Metal Gear franchise körül, de úgy tűnik, hogy a Konami teljesen feladta azt a tervét, hogy Kojima nélkül új epizódokat szállítson le. Mindenfelé remasterekről és remake-ekről szólnak a pletykák, és a legfrissebbek szerint PlayStation 5-re és PC-re az első rész teljesen újraépített változatát is megkaphatjuk.

Hirdetés

Egy YouTube videós, RedGamingTech összeszedte a közelmúltban felröppent pletykákat. Elsőkörben csak felhozta azokat sztorikat, amik a Metal Gear Solid 1 és 2 PC-s visszatéréséről szólnak, de a meglepetés a videó végén érkezett. A videós ugyanis azt állítja, hogy tud a Metal Gear Solid remake-ről, ami PlayStation 5-re és PC-re fog befutni. Elmondása szerint két forrása is megerősített legalább annyit, hogy a remake létezik.

A bennfentes barátai szerint a Metal Gear 3-4 is jön az említett platformokra, de azok, a Metal Gear Solid 2-vel együtt, inkább csak amolyan HD újrakeverést kapnak teljes értékű remake helyett.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)