Hirdetés

Teljesen friss WoW Classic-szerverek jönnek, kezdődhet elölről a móka

|

Úgy tűnik, a Blizzard tesz egy próbát a szezonális modellel.

Hirdetés

A World of Warcraft Classic 2019-es indulása sokak számára nagy élmény volt, hiszen rengetegen vetették rá magukat az MMORPG vanilla változatára, és idén befutott az első kiegészítő, vagyis a The Burning Crusade feltámasztott verziója is.

Jelenleg is vannak olyan hivatalos szerverek, amelyeken a kiegészítő nélküli WoW-ot élvezhetjük, de egyeseket zavarhat, hogy már az összes játékbeli tartalom feloldásra került ezeken.

Hirdetés

Ezért is tekinthető valamelyest hiánypótló lépésnek az, hogy a Blizzard úgy döntött, teljesen új Classic-szervereket fog indítani a Season of Mastery keretében. Ezeken a realmeken teljesen új karakterekkel indulhatunk felfedezni Azeroth világát, és fokozatosan érkeznek majd a vanilla verzió tartalmai. A tervek szerint a szezon 12 hónapig tart, és a sima Classicban látott tempónál jóval gyorsabban, pár havonta jönnek az új phase-ek.

Különböző változtatásokra is számíthatunk, amelyek változatosabbá és talán még nehezebbé is teszik a szezont. A world buffok nem működnek majd a raidekben, és például néhány boss visszakap mechanikákat, amelyek kikerültek a sima Classic verzióból. Ezzel az a célja a Blizzardnak, hogy a játék nagyobb kihívást nyújtson, mint tette azt 2019-ben.

Tekintettel arra, hogy a Season of Mastery során gyorsabban érkeznek a tartalmak, a fejlődés is sebesebb lesz, és inkább a küldetésekből származó XP növelésén van a fókusz. Emellett még azzal is megkönnyítik a fejlesztők a szezonális kalandorok életét, hogy a Meeting Stone-ok játékosok idézéséhez használható Summoning Stone-ok lesznek, illetve több begyűjthető érc és növény lesz szétszórva a világban. Ez utóbbinak valószínűleg nagyon örülnek a Mining és Herbalism szakmát űző játékosok.

A Season of Mastery nyílt bétája október 5-én rajtol el, de azt egyelőre nem tudni, hogy mikor kezdődhet az éles bevetés. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)