Hirdetés

A Sony konzoljaira jön a The Bard's Tale felújított változata

|

Mindenféle előzetes bejelentés nélkül dobta piacra az InXile Entertainment a 13 éves játék remastered verzióját PlayStation 4 és Vita konzolokra, így újból átélhetjük a klasszikus kalandot.

Hirdetés

A srácok már javában hegesztik a népszerű szerepjáték negyedik részét, ami a tervek szerint még idén ősszel megjelenhet, azonban nem szabad megfeledkezni Brian Fargo 2004-es alkotásáról sem, ami egy nagyon szórakoztató játék volt, és most átesett egy kis ráncfelvarráson, hogy a jelen generációs konzolokon is jól mutasson.

Hirdetés

Megjelenése óta számos platformra ellátogatott a játék, a telefonok és tabletek képernyői után pedig nemrég elérhetővé vált PS4-re és Vitára is, ráadásul az InXile át is dolgozta egy kicsit a kalandot, így magasabb felbontású textúrákat kapott és 4K mellett is 60 fps-sel fut.

A The Bard's Tale: Remastered and Resnarkled már elérhető Észak-Amerikában, az európai megjelenés azonban késik egy kicsit, így Vitára augusztus 21-én, PS4-re pedig 22-én érkezik meg a játék.

Ti játszottatok a 2004-es alkotással?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)