Hirdetés

Remake készül az első két The House of the Deadből

|

Konkrétumokat egyelőre nem tudunk, de a fejlesztők hivatalosan is megerősítették a projektek létezését.

Hirdetés

A SEGA által a '90-es évek végén készített The House of the Dead nagyban hozzájárult ahhoz, hogy a zombik ismét a popkultúra részeivé váljanak, illetve a franchise a rail shooterek műfajában is egész nagy névnek számít. Valamikor a jövőben pedig vissza fog térni az első két rész, csak éppen modern köntösben.

Hirdetés

A lengyel Forever Entertainment a Twitteren jelentette be, hogy sikerült megállapodniuk a The House of the Dead és a The House of the Dead 2 remake-jei kapcsán, ami azt jelenti, hogy mindkét projekt zöld utat kapott. Azt egyelőre még nem erősítették meg, hogy mikor és mely platformokra jelenhetnek meg az újraalkotott klasszikusok, de a sorozat rajongóinak már az is remek hír lehet, hogy modern környezetben lövöldözhetnek majd az élőhalottakra.

A srácok egyébként már egy Panzer Dragoon remake-en is dolgoznak, ami Nintendo Switchre fog megjelenni.

Ti játszottatok korábban valamelyik The House of the Deaddel?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)