Hirdetés

Egy mod Zeldát csinál a Doomból

|

Ha másra nem jó, legalább azt láthatjuk, milyen lehetett volna a The Legend of Zelda FPS-ként.

Hirdetés

Exkodius vállalta magára azt a herkulesi feladatot, hogy elkészítse a teljes, The Legend of Zeldát a Doom motorjában. Sajnos a küldetés sikertelenül zárult, de azt a munkát, amit beletett, kieresztette az internetre.

Hirdetés

A teljes átalakító mod így kipróbálható, még akkor is, ha a játék nem végigjátszható. Exkodius reménykedik benne, hogy egy hozzá hasonló őrült befejezi majd, amit ő elkezdett.

Akárhogy is, az eddig összerakott játék lenyűgöző. Tökéletesen sikerült 3D-ben megalkotni a The Legend of Zelda világát. Ha a saját szemetekkel akarjátok látni, akkor az eddig elkészült munkát letölthetitek a ModDB ehhez kapcsolódó aloldalán keresztül.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)