Hirdetés

Ingyen zsebre vághatunk két ősrégi szerepjáték-stratégia hibridet

|

Egy 1984-es klasszikus és annak folytatása vált most teljesen díjmentessé a GOG.com kínálatában.

Hirdetés

Sok olyan játék található a GOG-on, amiért egy filllért sem kell fizetnünk, és bármikor ingyen beszerezhetjük őket. Számos demo elérhető így, de természetesen teljes értékű játékokat is találunk a felhozatalban.

Hirdetés

Most két újabb alkotást tett ingyenessé ilyen módon a GOG, méghozzá igazi klasszikusokat, amelyeket ráadásul picit fel is frissített. Az egyik az 1984-ben megjelent The Lords of Midnight, a másik pedig ennek a folytatása, az 1985-ös Doomdark's Revenge. Mindkét RPG-stratégia hibridet Mike Singleton fejlesztette, és sokan úgy vélik, hogy ez a két játék kövezte ki az utat az olyan népszerű sorozatok számára, mint a Heroes of Might & Magic vagy a King's Bounty.

A The Lords of Midnightot itt, a Doomdark's Revenge-et pedig itt tudjátok a fiókotokhoz adni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)