Hirdetés

The Serious Sam Collection - úgy tűnik, hamarosan megjelenik PS4-re és Xbox One-ra

|

A 2013-ban kiadott gyűjtemény nemsokára újabb platformokon debütálhat.

Hirdetés

Szinte már biztosra vehető, hogy az öt évvel ezelőtti PlayStation 3-as és Xbox 360-as megjelenést követően a The Serious Sam Collection az újabb generációs konzolokon is tiszteletét teszi.

Hirdetés

Az amerikai ESRB (Entertainment Software Rating Board), vagyis a videojátékok korhatárait rendszerező szervezet ugyanis hivatalosan is publikálta a gyűjtemény besorolását. Nem meglepő módon a kollekció az M, vagyis a Mature, 17 év éven felülieknek ajánlott kategóriába került.

A The Serious Sam Collectiont megvásárolva miénk lehet a Serious Sam HD: The First Encounter, a Serious Sam HD: The Second Encounter, Serious Sam 3: BFE és a Serious Sam: Double D XXL is. A megjelenés részleteiről egyelőre a Croteam nem nyilatkozott, de minden bizonnyal nem kell sokáig várnunk a hivatalos bejelentésre. Hogy csak sima port, vagy esetleg egy kissé feljavított kiadás készülhet, az majd akkor kiderül.

Ti örültök a hírnek, szívesen játszanátok újabb konzolon a régebbi Serious Sam címekkel?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)