Hirdetés

Ilyen lett volna az 1997-es Witcher játék

|

Ugyan a készítők azt gondolták, elvesztek a félbehagyott Witcher kalandjáték adatai, nemrég mégis előkerült egy prototípus, amiről egy videót is készítettek a fejlesztők.

Hirdetés

Nemrég egy hosszabb dokumentumfilmet láthattunk a Witcher játékfeldolgozásairól, amiben a lengyel készítők a CD Projekt RED trilógiája előtti feldolgozások készítőivel is beszélhettek. A Metropolis Software egykori munkatársai azt gondolták, már nincs meg náluk a húsz éve elkészített prototípus, nemrég viszont találtak egy épen maradt másolatot.

Hirdetés

Egy akkori PC emulálásával pedig sikerült elindítaniuk a tech demót, amiből anno a screenshotokat lőtték. Így egy rövid videofelvételt is készítettek róla, ami az alábbi interjúban többször látható. Eközben számos érdekes technológiai részletet mesélt el Kacper Reutt és Jaerk Sobierski, akik a '97-es játék készítésén is dolgoztak, mígnem a Witcher játék készítése a csapat sok más projektje mellett elsikkadt és az első fejezet játszható állapotba hozatala után félbeszakadt a munka.

Ugyan a készítők szerint a CD Projekthez hasonlóan ők is nehéz morális döntéseket építettek volna a játékukba és felnőtt témákat is feldolgoztak volna, már sosem tudjuk meg, meg tudnák-e közelíteni a játéksorozatot végül elkészítő stúdió sikerét.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)