Hirdetés

Év végén ismét a boltok polcaira kerül a Commodore 64

|

A mostani trendekkel ellentétben ezúttal nem miniváltozatban tér vissza egy retro masina, hanem teljes méretben.

Hirdetés

A NES Classic megjelenése után hamar divattá vált a vállalatok körében, hogy újból piacra dobják az egyik klasszikus konzoljukat, csak épp lekicsinyítve, és előre telepített játékokkal. Idén a jó öreg C64 is kap egy ilyen kiadást, de a méret a régi marad - a Commodore 64 Mini ugyebár már korábban megérkezett.

Hirdetés

A Retro Games és a Koch Media hamarosan visszahozza egy kicsit a '80-as éveket, ugyanis a tervek szerint idén decemberben debütál az eredeti méretű Commodore 64-replikájuk, ami a nem túl kreatív THEC64 nevet kapta. A retro csodát gond nélkül használhatjuk a modern tévéken, ráadásul a srácok 64 klasszikus játékot is előre feltelepítenek rá, így játszható lesz rajta például a Paradroid, a Boulder Dash, vagy épp a Gridrunner.

A THEC64 119,99 euróba, vagyis majdnem 39 ezer forintba kerül majd, de azt egyelőre nem tudjuk, hogy Magyarországon is kapható lesz-e. Ha igen, akkor a különböző adók miatt az ár nyilván még feljebb is kúszhat. 

Hogy tetszik a THEC64?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)