Hirdetés

Tízéves lesz a Skyrim, naná, hogy kell belőle egy új kiadás

|

A next-gen konzolokra is ellátogató The Elder Scrolls V: Skyrim egyik újítása továbbá egy pecázós minijáték lesz.

Hirdetés

Bizonyos játékokból oly sok verzió készült az évek során, és annyi platformra kiadták őket, hogy már mémként élnek a köztudatban. Ilyen a klasszikus Doom, az év végén az új konzolgenerációra is megérkező Grand Theft Auto V, és bizony a The Elder Scrolls V: Skyrim sem különb.

Utóbbi épp idén, november 11-én tölti be a tízet, ami a Bethesda értelmezésében csakis egyet jelenthet: nem, még véletlenül sem azt, hogy ingyen elajándékozza, mondván már úgyis megvette, aki akarta, hanem azt, hogy picikét kipofozva (már megint), új tartalmakkal kibővítve (már megint) kiadja (már megint).

Hirdetés

Szóval tessék megkapaszkodni, 2021. november 11-én megjelenik a The Elder Scrolls V: Skyrim Anniversary Edition PC-re, PS4-re, PS5-re, Xbox One-ra és Xbox Series X|S konzolokra. A jubileumi kiadás cseppet sem meglepő módon magában foglalja a hivatalos Dragonborn, Dawnguard és Hearthfire DLC-ket, valamint 500-nál is több, a Creator Club alkotóközössége által létrehozott tartalmi bővítményt, továbbá egy minijátékot, ami a horgászat kedvelőit veszi célba.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Akik egyébként új generációs konzoljuk mellett birtokolják a The Elder Scrolls V: Skyrim Special Editiont (ez egy néhány évvel ezelőtt remaster), a premier napján ingyenes PS5-ös Xbox Series X|S-es frissítésre számíthatnak. Egyébiránt pedig a Special Edition egy még meg nem határozott összegért cserébe upgrade-elhető lesz Annyversary Editionre.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)