Hirdetés

Több mint 20 év után jött el PC-re egy korábbi konzolexkluzív

|

Új közösség számára lett elérhető a még ma is rengeteg tartalmat kínáló Baldur's Gate: Dark Alliance.

Hirdetés

A korai hozzáférés csodájának köszönhetően már játszható a Baldur's Gate 3, amit több emlékezetes felvonás előzött meg az elmúlt évtizedekben PC-n és konzolon egyaránt. Még 2001 végén jelent meg például a Baldur's Gate: Dark Alliance című akció-szerepjáték, amit eleinte csak PlayStation 2-n lehetett játszani, aztán később megérkezett az első Xboxra és egyéb konzolokra is, ám a PC-s portra több mint két évtizedet kellett várni.

Most viszont végre asztali gépeken is megtapasztalhatjuk, milyen lett a Snowblind Studios és a Black Isle Studios közös alkotása, ugyanis megérkezett a Dark Alliance PC-s verziója. A játék egy vérbeli Dungeons & Dragons-kalandot prezentál nekünk, tele akcióval, megoldásra váró fejtörőkkel, és természetesen intrikával.

Hirdetés

Három testre szabható karakter közül választhatunk, így a kardok és a varázslatok szerelmesei is találhatnak maguknak megfelelő hőst, ráadásul egyedül vagy akár egy pajtásunkkal karöltve is csatába vonulhatunk. A játék egyébként az előző és a jelenlegi generációs konzolokon is elérhető, határozottan érdemes egy próbát tenni vele, főleg akkor, ha kedvelitek a D&D világát. Garantáltan jobban fogtok szórakozni vele, mint az elvileg általa ihletett Dungeons & Dragons: Dark Alliance-szel.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

A régi-új játékot a Steam és a GOG kínálatában is megtaláljátok. Adtok neki egy esélyt?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)