Hirdetés

Több mint 80 játékot villantott meg a 3D Realms

|

Az idei Realms Deep esemény is pörgős volt, rengeteg újdonságot hozott a szervező.

Hirdetés

Ebben az évben is megrendezésre került a 3D Realms digitális konferenciája, a Realms Deep, amelyen számos új játék bemutatása mellett több fejlesztőcsapat is interjút adott. A tavalyi felhozatal sem volt gyenge, hiszen 40-nél is több játékot ismerhettünk meg, viszont idén ennél több mint kétszer annyi trailert is láthattunk.

Hirdetés

A Realms Deep 2021 közvetítése több mint 4 órás volt, az ismertebb projektek közül bemutatkozott a Prodeus, a Brutal Fate, a KULT, a Fortune'S Run, a Forgive Me Father, az ARKOS, a Core Decay Project Downfall és a Beyond Mankind. A retró játékok rajongóinak érdemes időt szánni rájuk, az alkotások roppant stílusosan adják vissza a klasszikus lövöldék hangulatát.

A teljes előadás megtekinthető a 3D Realms hivatalos Twitch-oldalán, illetve a multiplayer bemutatókkal együtt közel 12 órás anyag pedig a kiadó YouTube-oldalán, vagy az alábbi videóra kattintva.

Nektek melyik új retró FPS tetszik a leginkább?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)