Hirdetés

Több mint tíz év kellett, de most újabb játékból került ki a Games for Windows Live

|

Valakinek eszébe jutott, hogy a 2007-es Fallout 3 GOTY még a Microsoft sokat ekézett rendszerét használja.

Hirdetés

Aki PC-n szeretne játszani, kénytelen Windowst használni, mivel Linuxra és MacOS-re csak a játékok töredéke érhető el, és azok sem futnak mindig kifogástalanul. A Microsoft az évek során sok ötlettel próbált a játékosok kedvére tenni, de nem minden ötlet sült el jól.

Ilyen volt a szintén csapnivaló Windows Vista idejében debütált Games for Windows Live keretrendszer, ami változatos módokon keserítette meg az életünket. Az eredeti tervek szerint még fizetni is kellett volna érte, de ezt a felhasználók panaszainak hatására visszavonták, ugyanakkor a kódaktiválással és a Steammel való együttműködéssel továbbra is akadtak gondok. 2014-ben el is engedte a Microsoft, de vannak fejlesztők, akik máig nem frissítették játékaikat.

Hirdetés

A Bethesda most lépett, és a 2007-es Fallout 3: Game of the Year Editionhöz kiadott egy frissítést, így már nem települnek a Games for Windows Live-os fájlok. Akinek telepítve van a játék, annak azt javasolják, törölje le és tegye fel újra, így megszabadulhat a GfWL-től. Mókás, hogy a változtatásra épp azután került sor, hogy a fejlesztők a Microsoft kötelékébe kerültek; talán épp ez kellett, hogy újabb lépést tehessünk egy szebb világ felé.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)