Hirdetés

Megjelent a Tomb Raider II rajóngói remake demója

|

Végre mindenki kipróbálhat egy szeletet abból a rajongói remake-ből, ami teljesen felújítja az egykori klasszikus TPS-t.

Hirdetés

Néhány nappal ezelőtt derült ki, hogy hamarosan elérhetővé válik a demó verziója annak a Tomb Raider II remake-nek, amit rajongók egy szűk csapata készít az Unreal Engine 4 segítségével. Most végre eljött a nagy nap és mindenki tehet egy próbát a felújított verzióval.

Habár a modern Tomb Raider játékok kiváló munkát végeztek azt illetően, hogy Lara Croft életszerűbb és kulturálisan relevánsabb női főhős legyen, nem szabad elfeledkeznünk arról, hogy a karakter már két évtizedes múltra tekint vissza és több tucat játék főhőseként láthattuk. Egy magát Nicobassnek nevező rajongó úgy döntött, hogy újragondolja a sorozat 1997-es második epizódját az Unreal Engine 4 segítségével, most pedig végre magunk is kipróbálhatunk egy rövid ízelítőt a játékból.

Nicobass egyedül kezdett el dolgozni a játékon, de mostanra már szerencsére kibővült a csapat: Alexendre Serel a forgatókönyvért felel, Inno Vjuzhanina és Dean Kopri a látványvilágot és a hangzást csiszolják, Jennifer Milward pedig Lara szinkronhangjaként segít be a projektbe. Ha szeretnétek kipróbálni a demó verziót, akkor kattintsatok ide és válasszatok egy szimpatikus letöltő linket. 

Aztán mondjátok el kommentben, hogy tetszik a felújított Tomb Raider élmény.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)