Hirdetés

Tudtad, hogy az első Tomb Raider ideiglenesen exkluzív volt?

|

Rengeteg apró sztorit ismerhetünk meg a Did You Know Gaming? új epizódjában.

Hirdetés

Én is, ahogy sokan mások, először a PlayStation 1-en találkoztam a Tomb Raider első részével, így nem is tudtam róla, hogy egyébként ideiglenes exkluzív volt Sega Saturnon. Azt hittétek, hogy csak manapság vannak ilyen idegesítő üzleti döntések? 1996-ban sem volt ez sokkal másképp.

Hirdetés

Erről és még rengeteg apróbb történetről mesél a Did You Know Gaming? videósa, érdekes tényekkel szolgál mindenkinek, akik valaha is Lara Croft mellkas piramisaira meresztették szemeiket. Szó esik a hölgyet meztelenné tevő modról, arról, hogy eredetileg egy férfi és egy női főszereplő közül lehetett volna választani, és hogy - nem meglepő módon - Lara megalkotásánál sokat merítettek Indiana Jones karakteréből.

Ti melyik Tomb Raider résszel játszottak először? Mennyire szeretitek a sorozatot?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)