Hirdetés

Egy kicsit újrakeverik az első három Tomb Raider játékot

|

A mobilos változatokat is készítő Realtech VR dolgozik a Tomb Raider 1, 2 és 3 remasterein, de nem kell nagy dologra gondolni. Ennek viszont van előnye is.

Hirdetés

A jövő héten lesz az új Tomb Raider film premierje, ami már a rebooton alapszik, de ráhangolódni a régi részekkel is lehet.

Hirdetés

A Realtech VR bejelentette, hogy az első három rész alá új 3D motort rak, ami jobb effekteket, szebb textúrákat kínál. A remasterek továbbá kontrollerek használatát is támogatják, tartalmazzák majd az Unfinished Business és a The Golden Mask extráit, valamint egy rakás hibajavítást. A megjelenés időpontját még nem tudni, viszont azt elárulta a csapat, hogy a régi játékok kelleni fognak az újak futtatásához, de aki azokkal rendelkezik, ingyen megkapja ezeket. Inkább van az egésznek rajongói mod hangulata, de aki az első részt tényleg felújítva akarja játszani, annak ott az Anniversary.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)