Hirdetés

Remake készülhet az első két Tony Hawk's Pro Skaterből

|

Egyelőre csak pletykáról van szó, de bizakodásra adhat okot az, hogy milyen forrásból érkezett.

Hirdetés

A gördeszkás Tony Hawk's Pro Skater széria első néhány felvonása nagy népszerűséget aratott a játékosok között, ám az évek múlásával egyre csak csökkent a minőség, és a legfrissebb részek már inkább csalódást okoztak a rajongóknak. Ezért is örülnének sokan, ha modern köntösben térnének vissza a klasszikus darabok, és lehet, hogy van is erre némi esély.

Hirdetés

Az újságíróként tevékenykedő Sabi viszonylag megbízható személynek számít, ha videojáték-ipari pletykákról van szó, és most olyan infókat hozott, amelyek reményt kelthetnek a szebb napokat is látott Tony Hawk's Pro Skater sorozat rajongóiban. Egy activisionös forrásból ugyanis azt a hírt kapta, hogy a stúdiónál a Pro Skater első és második részéből is készültek újraalkotott prototípusok, amelyeket házon belül kipróbálhattak az ott dolgozók.

Időközben egy másik újságíró, Liam Robertson is beszámolt minderről, ami még tovább erősíti azt a feltételezést, hogy az Activision végre valahára elkészíti a rajongók által régóta várt remake-eket. Hivatalos megerősítés még nem érkezett a téma kapcsán, szóval jelen pillanatban csak pletykaként érdemes kezelni ezt az egészet.

Ti örülnétek, ha az Activision újraalkotná az első két Pro Skatert?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)