Hirdetés

Egy klasszikus kalandjáték lehet most a miénk ingyen

|

A hétvégén a GOG akcióz és ajándékoz, érdemes behúzni az új ingyen játékot.

Hirdetés

Bár a kalandjátékok műfaja mostanában nincs a legnépszerűbbek között, a '90-es években nagyon sok kiváló játék jelent meg. Ezek egyike volt a Toonstruck, melynek főszereplőjét Christopher Lloyd alakította.

Hirdetés

A point and click kalandjátékban egy rajzfilmkészítőt alakítunk, aki egy nap műsora, a Fluffy Fluffy Bun Bun világában találja magát. Ha szeretnétek kipróbálni, látogassatok el erre az oldalra, keressétek meg a Toonstruck lila bannerét, kattintsatok a Get it FREE feliratra, jelentkezzetek be, és máris a tiétek lehet.  Ha többet akartok róla tudni, hallgassátok meg ezt a podcastot, vagy olvassátok el a kísérő blogposztot, esetleg nézzetek bele az alábbi végigjátszásba.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)