Hirdetés

27 év után lett játszható a törölt Total Recall játék

|

A Total Recall - Az emlékmás játékváltozatának fejlesztését évtizedekkel ezelőtt befagyasztották, nemrég viszont az egyik készítő ismét elővette a projektet, amivel most akárki játszhat.

Hirdetés

Az Ocean Software 1990-ben fejezte be a munkát egy törölt Total Recall - Az emlékmás játék kapcsán, akkor pedig értelemszerűen úgy tűnt, hogy a ZX Spectrumra szánt játék sosem lát már napvilágot. A készítőknek hála viszont most bárki kipróbálhatja az akkor elkészült változatot.

Egy spanyol játékmagazin egy lemezmellékletére felkerült az akkor elkészült kód, viszont titkosítva volt, így a mai napig senki nem tudott hozzáférni a félkész játékhoz. Ezt a változatot a játék egyik grafikus művésze szerezte meg, később pedig csatlakozott hozzá egy barátja is, akinek sikerült feltörnie a titkosítást. Ugyan a most közzétett verzió közel sem egy kész játék, ám az eddigi egyetlen nyilvános demóval szemben szabadon játszható, így az alábbi videón megnézhetitek a grafikus művész kommentárjával, mit tudott volna a Total Recall játék, vagy erről a linkről limitált ideig ti magatok is letölthetitek.

Ti melyik törölt játékot próbálnátok ki szívesen?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)