Hirdetés

Total Chaos - ennél elképesztőbb Doom 2 modot még nem láttunk

|

A Total Chaos annyira gyökeresen megváltoztatja a játékot, hogy magunktól talán fel sem ismernénk a Doom 2-t ebben a formában.

Hirdetés

Ezen a ponton már bizonyára mindenki tisztában van vele, hogy a Doom modding közösségénél elszántabb és lelkesebb brigád nem létezik, de a Total Chaos még a szokásosnál és messzebre megy a játék bütykölését illetően, ami miatt kétségtelenül jár nekik a taps. Ha egészen pontosak akarunk lenni, akkor a Total Chaos valójában egy total conversion, ami azt jelenti, hogy teljesen megváltoztatja a játékot és igazából csak az azt hajtó motort használja fel, de a játékmechanikákból és az assetekből szinte semmit. 

Hirdetés

A modot készítő Wadoholic 2004-ben készítette el a játék első prototípusát és amikor valaki azt mondta neki, hogy a Doom 2-ből nem lehet valóban ijesztő horror játékot készíteni, akkor eldöntötte, hogy be fogja bizonyítani az ellenkezőjét.

Ennek megfelelően a Total Chaos egy túlélőhorror, ráadásul nem is akármilyen: a játék annyira látványos, hogy ha nem tudnánk előre, hogy ez a Doom 2 motorjára épül, valószínűleg rá sem jönnénk. Persze azt hozzá kell tenni, hogy a GZDoomra épül, ami azért megtoldja néhány modernebb megoldással az eredeti engine-t, viszont még ennek tudatában is lenyűgöző, hogy ennyi mindent ki lehet hozni egy több mint 20 éves játékból.

Ha szeretnétek ti magatok is kipróbálni a Total Chaost, akkor nincs más dolgotok, mint innen letölteni és kicsomagolni. Nektek hogy tetszik? Melyik a kedvenc Doom modotok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)