Hirdetés

Tudod, mennyit ér most egy bontatlan Super Mario Bros. 3?

|

A klasszikus játék egy egészen egyedi változata újabb világrekordot szült, már ami a gyűjtők pénztárcájának mélységét illeti.

Hirdetés

Még idén nyáron elkelt egy kiváló minőségű, még csomagolásában pihenő NES-es Super Mario Bros. 114 000 dollárért. Akkor ez lett a valaha elkelt legdrágább videojáték.

Mindannyian elhittük, hogy ez a rekord most legalább egy darabig érintetlen marad, de aztán hamar jött az új trónfosztó. A legfrissebb rekordot tegnap állította fel egy 156 000 dollárért elkelt Super Mario Bros. 3, amely jelenleg 47,4 millió forintnak felel meg.

Hirdetés

A NES játék szintén kifogástalan állapotban, még eredeti csomagolásában került meghirdetésre 62 500 dolláros kezdőáron. A licit végére sikerült rekordot is dönteni. Az aukciót a Heritage Auctions vezette, aminek a videojátékokkal foglalkozó részlegének vezetője elárulta a kivételes árcímke okát.

"Ami ezt a példányt kifejezetten ritkává teszi, az maga a csomagolás. Elképesztően ritka, hogy találunk egy darabot, ahol a Bros. feliratot balra igazították, és ami így eltakarja Mario fehér kesztyűjének egy részét. A gyűjtők éveket töltöttek egy ilyen példány felkutatásával, mivel ez a legkorábbi legyártott verzió a játék történetében."

Ezzel egy újabb tekintélyes rekord állt fel. Persze, ha ti szeretnétek játszani a Super Mario Bros. 3-mal, akkor ennek a pénznek a töredékét sem kell leszurkolnotok érte, hiszen része a Nintendo Switch Online előfizetéses felhozatalának.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)