Hirdetés

Új Doom kampánnyal ünnepli a játék 30. szülinapját John Romero, ingyen töltheted is

|

Korán jött idén a karácsony a retró FPS-ek rajongóinak.

Hirdetés

Az id Software 2016-ban támasztotta fel a legendás lövöldét, és bár a csapatnak már sem John Carmack, sem John Romero nem tagjai, mindkét legendás fejlesztő a mai napig aktív.  Előbbi folyamatosan az újdonságot keresi: előbb a VR-forradalomból vette ki a részét az Oculus csapat tagjaként, most pedig saját, mesterséges intellgenciával foglalkozó startupját vezeti, utóbbi viszont nem hajlandó elengedni a '90-es éveket.

Romero még 2019-ben jelentkezett a Sigil névre keresztelt pályacsomaggal, amit folytatja az eredeti Doom sztoriját, most pedig itt a folytatás, a Sigil II, amely újabb 9 pályát kínál. Az Episode 6-ként is felfogható kiegészítő alig pár megát nyom és teljesen ingyen letölthető, futtatni pedig legegyszerűbben a GZDoom-mal tudjátok.

Hirdetés

A zenéért a THORR felelt, a pályák és az ellenfelek pedig ezúttal is kifejezetten brutálisra sikerültek, és természetesen rengeteg titkot rejtenek.

A fájlokat innen tudjátok letölteni, és ha már arra jártok behúzhatjátok a merch-öt, vagy a játék fizikai változatát is.

Romero egyébként saját játékfejlesztő stúdiójával is egy még be nem jelentett FPS játékon dolgozik, immár Unreal Engine 5 alapokon.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)