Hirdetés

Új játékban tér vissza Kao, a kenguru

|

A Kao the Kangaroo még nyáron megjelenik minden nagyobb platformra.

Hirdetés

Bizonyára nem lennék igazságos, ha azt mondanám, Kao, a kenguru a szegény ember Crash Bandicootja, de nem is alaptalan azt gondolni, hogy a lengyel X-Ray Interactive (ma Tate Interactive) a Sony kabalájától kapott ihletet. A Kao the Kangaroo sorozattal először azok találkozhattak, akik rendelkeztek a 2000-es évek elején Dreamcasttal, de a későbbi részek már PC-re, Xboxra, PlayStation 2-re, GameCube-ra vagy PSP-re is megjelentek, vegyes fogadtatás mellett.

Hirdetés

Az Epic MegaGrants programjának támogatásával készítheti el most a Tate Multimedia a folytatást PC-re (Steamen fog megjelenni), Switchre, PS4-re, PS5-re, Xbox One-ra és Xbox Series X|S-re.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


A várhatóan a nyáron érkező játékban a bokszkesztyűket viselő Kao szerepében verhetünk szét mindenkit, gyűjtögethetjük az érméket, meg olyan dolgokat csinálhatunk, amilyeneket platformerekben általában.

Amikor 2019-ben a Kao the Kangaroo: Round 2-t ingyen adták a Steamen, 24 óra alatt 750 ezren csaptak le rá - legalábbis a fejlesztők ezt állítják, de a SteamCharts számain csak annyi látszik, hogy az egyszerre játszók számának mindenkori csúcsa 795 volt. Mindenesetre egy családbarát platformerre mindig nyitottak vagyunk, várjuk érdeklődve.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)