Hirdetés

Új játékokkal bővült a Blizzard Arcade Collection

|

A Rock N' Roll Racing pedig kapott egy olyan frissítést, aminek nagyon fognak örülni a streamerek.

Hirdetés

A BlizzCon 2021 során jelentették be a Blizzard retrójátékos minigyűjteményét, vagyis a Blizzard Arcade Collectiont, ami ekkor még csak három címet, egészen pontosan a The Lost Vikings első részét, a Rock & Roll Racinget és a Blackthorne-t tartalmazta. Most azonban két további játékkal bővítették a kollekciót. 

Bekerült a gyűjteménybe ugyanis a The Lost Vikings 1997-es folytatása, valamint az 1991-es RPM Racing is.

Hirdetés

Mindezeken felül élesedett egy olyan frissítés, ami a streamerek életét fogja nagyban megkönnyíteni: mostantól úgynevezett streamer módban is futtatható lesz a Rock & Roll Racing, így a jövőben nem okozhatnak galibát a játék jogdíjas zenéi a videósok számára.

Egyelőre nem lehet tudni, mit tervez a Blizzard, simán elképzelhető, hogy a jövőbben további bővítések is várhatóak, de az is benne van a pakliban, hogy ennyi volt a móka, és nem érkeznek újabb játékok a Blizzard Arcade Collectionbe.

A Blizzard Arcade Collection PC-n, Nintendo Switchen, valamint Xbox és PlayStation konzolokon is elérhető. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)