Hirdetés

Vadonatúj Neo Geo konzolt tervez piacra dobni az SNK

|

A vállalat biztató dolgokat ígér a masina kapcsán, de egyelőre még titkolja a konkrét részleteket.

Hirdetés

A '90-es évek elején nagyon erős gépnek számított a japán gyártású Neo Geo, ami árkádgép, illetve otthoni gép formájában is kapható volt. A trendekhez igazodva az SNK tavaly elő is állt egy retro minikonzollal, a Neo Geo Minivel, de úgy tűnik, nem csak ilyen formában szeretnének visszatérni a videojáték-piacra.

Hirdetés

Az eredeti masinát is gyártó vállalat a Twitteren jelentette be, hogy érkezik egy teljesen új Neo Geo. A konzol elméletileg modern dizájnt kap, és csodás élmény lesz rajta játszani, ráadásul a Minivel is összeköthetjük, ha épp valamelyik klasszikust szeretnénk nyúzni. Egyébként a tervek szerint új címek is meg fognak jelenni a gépre, szóval kíváncsian várjuk a nagy visszatérést.

Nektek volt szerencsétek anno az SNK konzoljához?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)