Hirdetés

Új videó került elő a meg nem jelent Doom 4-ről

|

A "Doom of Duty" koncepció végül sosem valósult meg, de ettől függetlenül rengeteg anyag kering róla az interneten.

Hirdetés

Nemrég újabb trailer került elő a Doom 4 kapcsán. Tudjátok, ez volt az a játék, amin még 2012-ben dolgozott az id Software. A csapat akkor még egy földhözragadtabb megközelítést akart, aminek eredménye egy Call of Duty stílusú lövölde lett volna. Az első szivárgások azonban nagyon gyorsan megértették velünk, hogy miért is került kukába ez a koncepció.

Visszatekintve az elmúlt évekre már nyilván könnyen mondjuk azt, hogy jó döntést hozott az id Software. A 2016-os Doom egy ténylegesen a klasszikusokhoz hű folytatás lett, ami újra életre keltette a franchise-t. A Doom 4 pedig valljuk be, valószínűleg inkább eltemette volna azt.

Hirdetés

Ettől függetlenül persze még ámulhatunk és bámulhatunk a frissen előkerült koncepciós traileren. A videó nem tűnik borzalmasnak, de ha megállítjuk a fénysebességgel váltakozó képkockákat, akkor azért látszik a Modern Warfare hatása a fejlesztőkre.

Ha lemaradtatok a korábbi szivárgások során előkerült képekről, akkor itt átlapozhatjátok őket:

Mi alapvetően nem bánjuk, hogy az id Software elvágta a projektet, de nektek mi a véleményetek? Játszottatok volna ezzel a Doom 4-gyel?

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)