Hirdetés

Újabb jel mutat a GoldenEye 007 visszatérésére

|

Egy iparági szivárogtató is tudni véli, hogy modern platformokon is játszható lesz a GoldenEye 007.

Hirdetés

Ugyan készül egy friss James Bond feldolgozás az öltönyben, hangtompítós pisztollyal sunyulás mestereinek számító IO Interactive berkeiben, minden bizonnyal a klasszikusnak számító GoldenEye 007 újabb felbukkanása is megdobogtatná a titkosügynök rajongóinak szívét. Egy friss pletyka szerint erre abszolút van esély, és könnyen megeshet, hogy hamarosan modern gépekre költözhet a konzolos FPS-ek egyik legendás képviselője.

Hirdetés

Korábban a játék kiszivárgott xboxos achievement-listája kapcsán indult be a Bond-rajongók nyáltermelése, most pedig egy gamer újságíró legyezte meg a remény lángjait, aki nem kizárt, hogy a nagyközönségnél több információval rendelkezik. Mielőtt Andy Robinson jelenlegi munkahelyén a játékvilág történéseiről kezdte volna tudósítani a nagyérdeműt, a Yooka-Laylee-t jegyző Playtonicnál dolgozott íróként. Ennél a stúdiónál pedig rengetegen tevékenykednek a Rare egykori tagjai közül, amelyik stúdió anno a GonldenEye 007-et is jegyezte.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Így kifejezetten gyanús, amikor Robinson azt tweeteli, hogy

"Nem lennék meglepve, ha egy bizonyos szuperkém visszatérne a következő néhány hétben."

Aki pedig nem vette volna a lapot, annak kollégájával készítettek egy olyan képet is, amin egy okosórán beállítottak egy olyan számlapot, mint amilyet James Bond kütyüjén láthatunk a klasszikus shooterben.

A Goldeneye 007 feltámasztása egyébként abban is egybevág a Microsoft törekvéseivel, hogy megmutatná, milyen gazdag hagyománnyal rendelkeznek az Xbox belsős fejlesztőcsapatai. És ugyan egészen más játék jelenlegi projektjük, a Sea of Thieves, mint a Rare korábbi évtizedekben látott klasszikusai, a visszatekintés így is növelheti a renoméjukat a játékosok szemében.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)